Inijesta: Situacija sa Valverdeom je ružna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta: Situacija sa Valverdeom je ružna

Legendarni španski fudbaler Andres Inijesta kritikovao je Barselonu zbog lošeg ophođenja prema treneru Ernestu Valverdeu.

Šampion Španije nezadovoljan radom Valverdea, a situacija je kulminirala posle poraza u polufinalu Superkupa od Atletiko Madrida, dok se poslednjih dana intenzivno spekuliše kako će da ostane bez posla i da će ga na klupi katalonskog tima zameniti legendarni igrač Barselone Ćavi.

"Način na koji Barselona sve to radi pomalo je ružan. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << možete tretirati svog aktuelnog trenera tako. Mislim da trenera treba uvek poštovati", rekao je Inijesta, a prenosi španski mediji.

Valverde preuzeo Barselonu 2017. godine i s njom je osvojio dva titule u La Ligi i po jedan Kup Kralja i Superkup.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.