Ingolštat sve šokirao! Ko je uhvatio 7+ u Berlinu? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ingolštat sve šokirao! Ko je uhvatio 7+ u Berlinu? (VIDEO)

Na jednoj strani veliko iznenađenje, na drugoj - prava ludnica

Velika „prodaja“ Ingolštata u Sandhauzenu! Jedan od najvećih favorita za prolaz u Bundesligu sapleo se na gostovanju timu koji je pre početka sezone bio označen kao jedan od onih koji će se boriti za sredinu tabele, te i posle drugog kola ostao bez osvojenog boda! Sandhauzen je na svom terenu slavio rezultatom 1:0.

Gotovo nadrealno izgleda pogled na tabelu posle nedovršene dve runde u nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugoj ligi, posebno jer je Sandhauzen sada ima četiri boda.

Jedini gol na meču delo je Endrjua Vutena u 70. minutu utakmice, kada je iskoristio pospanost protivničke odbrane i zatresao mrežu bez većih problema.

Ko je od vas uhvatio "7+" u Berlinu?! A, pre svega - koliko vas je uhvatilo jedan od najigranijih tipova danas - pobedu Union Berlina?

Tim iz nemačke prestonice uspeo je da pregrmi pravu kišu golova u duelu s novajlijom Kilom, pa je nakon 90 minuta spektakularnog fudbala slavio rezultatom 4:3! Ali, apsolutni heroj Uniona je fantastični Steven Skržibski, koji je sa dva vrhunska gola najavio i potvrdio pobedu!

I dok se trijumf domaćina očekivao, goleadi se sigurno malo nadao. Zato su navijači na Alten Forsteraj stadionu imali mogućnost da uživaju u pravom spektaklu u prvom delu utakmice. Tačnije, u periodu od 12. do 32. minuta, kada je viđeno čak šest komada - po tri na obe strane!

Kil je dva puta vodio, preko Šindlera i autogolom Pedersena, domaćin se vraćao preko Krajlaha i Skržibskija, pa onda i okrenuo zahvaljujući Hedlundu, da bi Dreksler stavio tačku na prvih 45 minuta. A onda je početkom drugog dela Skržibski je izrastao u pravog junaka i spektakularnim volje udarcem matirao protivničkog golmaan i postavio konačnih 4:3.









BUNDESLIGA - 2. KOLO

Petak:

Union Berlin - Kil 4:3 (3:3)

/Krajlah 14, Skržibski 24, 52, Hedlund 27 - Šindler 12, Pedersen 16  ag, Dreksler 32/

Sandhauzen - Ingolštat 1:0 (0:0)

/Vuten 70/

20.30 Kajzerslautern - Darmštat

Subota:

13.00 Duizburg - Bohum

15.30 Braunšvajg - Hajdenhajm

Nedelja:

13.30 Jan Regensburg - Nirnberg

15.30 Grojter Firt - Arminija Bilefeld

15.00 AUE - Fortuna Dizeldorf

Ponedeljak:

20.30 Sankt Pauli - Dinamo Drezden

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.