Inđija nastavila seriju dobrih rezultata

Izvor: FudbalSrbija.net, 24.Sep.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija nastavila seriju dobrih rezultata

Strelci: 52’ 86’Suraka (Inđija), 84’Đokić (Javor Matis)

Stadion u Inđiji, gledalaca 400

FK Inđija Inđija: Stanivuković, Simonović, Radivojević, Ilić, Milašinović (Smiljanić), Čordašić, Jovanović, Stanković (Bosančić), Rnić (K), Suraka, Jao (Lemajić).

FK Javor Matis Ivanjica: Đogatović, Gojačanin, Miletić, Kolaković, Šofranac (Walidjo), Docić, Ajuru (Ivelja), Čečarić, Milošković, Đokić, Dražić.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << poslednjim trenucima utakmice, prolaz u narednu rundu KUP-a Srbije izborila Inđija, koja je u 84. minutu primila gol od Javor Matis-a za 1:1, a potom dva minuta kasnije uspela da dođe do pobede.Nakon kornera za domaćina koji je izveo Rnić u 52 minutu njegov centaršut pada u buket igrača,lopta se odbija ka Zakariji Suraki koji je preciznim udarcem smešta u mrežu.Docić u 84 minutu odlično asistira Đokiću za 1-1.Ipak na asistenciju odličnog Radivojevića koji beži odbrani Javora u 84 minutu i asistira Suraki za drugi pogodak,Inđija je zborila plasman u naredno kolo.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.