Imobile: Pobediću Juve zbog prijatelja iz Torina i Napulja!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imobile: Pobediću Juve zbog prijatelja iz Torina i Napulja!

Italijanski reprezentativac je izgleda zaboravio gde je počeo profesionalnu karijeru...

Klopova „devetka“ imaće motiv više na Juve areni! Ćiro Imobile poručio je pred gostovanje Borusije Juventusu da mu prijatelji iz Torina i Napulja daju podstrek da sa svojim Milionerima pobedi Staru damu, te da se i dalje oseća kao jedan od Bikova, dok prema Bjankonerima ne gaji prevelike simpatije.

Iako je počeo profesionalnu karijeru u Staroj dami, u redovima crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije dobio šansu i preselio se u redove gradskog rivala Torina gde je eksplodirao, postao najbolji strelac Serije A i izgradio ime u evropskom fudbalu. Shodno tome, Imobile danas oseća veću pripadnost torinskim Bikovima nego Bjankonerima. To jasno pokazuje i izjava koju je dao za italijanski Korijere Delo Sport.

„Prijatelji i navijači iz Torina i Napulja me zovu i mole me da pobedim Juventus. Mnogo se više osećam kao Bik, nego kao Bjankonero. Imam osećaj kao da nikada nisam ni igrao za Juventus“, poručio je italijanski internacionalac iz redova Borusije.

Hoće li se nade navijača Torina i Napolija ispuniti, ostaje nam da vidimo večeras (20.45) kada ekipe Masimilijana Alegrija i Jirgena Klopa istrče na teren Juventus arene.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.