Imao sam koronu, kao da me je pregazio kamion

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 10:36

"Imao sam koronu, kao da me je pregazio kamion"

Dieron Foks, plejmejker Sakramento Kingsa, rekao je da je imao koronavirus i objasnio to iskustvo.

Nijedan NBA tim ne može da otkrije pozitivan test svog igrača bez odobrenja lige, pa je to dovelo do konfuzije ove sezone.

Nije to zaobišlo ni Kingse kada su imali problema sa Dieronom Foksom, a sada je potvrđeno da je on zaražen koronavirusom, a nije igrao od 21. aprila.

"Kao da me je pregazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kamion plus glavobolje, bol u kostima, dehidracija i jeza...", objasnio je Foks uz potvrdu da je imao koronavirus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beretini u trećem kolu Rima

Izvor: B92, 11.Maj.2021

Italijanski teniser Mateo Beretini pobedio je Nikoloza Basilašvilija sa 2-1 u setovima...Beretini je posle dvočasovne borbe uspeo da sruši Basilašvilija i to 4:6, 6:2, 6:4...Gruzijski teniser je sjajno otvorio meč i propisno našetao domaćeg igrača, pa sa brejkom u sedmom gemu dolazi do 4:3 na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.