Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 13:54

Ima jedno pojačanje bolje od Mesija...

Vejn Runi govorio na temu Tijaga Alkantare koji je trenutno na 7.000.000 funti od Liverpula...

Bajernov trijumf u Ligi šampiona značajno je usporio pregovore oko Tijaga Alkantare. Nešto što je pre nekoliko nedelja izgledalo kao gotovo posao neočekivano se zakomplikovalo, čak do te mere da su mnogi počeli da sumnjaju da će Redsi uspeti u nameri da angažuju jednog od najboljih vezista na svetu. Ako ne trenutno i najboljeg...

Nedavna izjava trenera Bajerna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Hansija Flika da još ništa nije definitivno unela je dodatnu neizvesnost u celu priču...

"Ne znam šta će biti sa Tijagom. Ni on još nije siguran. Svi smo bili fokusirani na finale Lige šampiona. Videćemo šta će doneti naredni dani".

Još pre nekoliko nedelja pisalo se kako Alkantara ima dogovorene lične uslove sa Liverpulom, te kako mu je potreban novi izazov, a danas sa Ostrva stižu informacije da su i pregovori dva kluba konačno krenuli sa mrtve tačke. Navodno, Redsi su sebi dali još nedelju dana da obave zacrtani posao. Trenutna situacije je sledeća: Bajern ne želi da cenu spusti ispod 27.000.000 funti (oko 30.000.000 evra), dok Liverpul nudi 20.000.000 funti.

Zanimljivu izjavu povodom ovog eventualnog transfera dao je Vejn Runi:

"Mančester Junajted ima puno potencijala u sastavu, ali mislim da tom timu i dalje treba određeno vreme za sazrevanje. Čelsi sa svim ovim pojačanjima ima veliku snagu, međutim i njima će trebati vremena za prilagođavanje i uigravanje... Dakle, ostaju Liverpul i Mančester Siti kada govorimo o borbi za titulu. Ali ako Liverpul uzme Alkantaru sve je rešeno. To bi bilo pojačanje od Mesija", poručio je dosta hrabro Runi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.