Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 20:51

Iks koji ne prija ni Drezdenu ni Grojteru (VIDEO)

Na Rudolf Harbig stadionu nerešeno 1:1

Drezden je imao šansu da pobedom dođe do daha i šanse da više ne bude zakucan za dno. Grojter Dirt je imao šansu da konačno pobedi i proba da se dokopa neke bolje pozicije iz gornjeg doma. A na kraju će i jedni i drugi morati da se zadovolje bodom i nerešenim ishodom - 1:1 (0:1).

Grojter je u krizi, nikako ne uspeva da dođe do trijumfa, a večeras je imao dobru šansu. Poveo je u 14. minutu utakmice kada je Vitek >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << centrirao sa leve strane i Keita Ruel je to dobro iskoristio i pogodio mrežu glavom za jako bitan pogodak gostiju.

Dinamo iz Drezdena najviše je pretrpeo od koronavirusa od svih članova Cvajte. Trener Markus Kaučinski okupio je ekipu i počeo sa treninzima kasnije od ostalih klubova. Ali uprkos svemu domaći su uspeli do izjednačenja u 54. minutu. Makijenok je posle kornera odlično skočio, asistencija se piše Hamalajnenu, a Drezden je došao do boda nade, ako tako možemo da ga nazovemo.

Na poslednjih šest međusobnih dvoboja ekipe se nisu istakle efikasnošću, pošto su sve okončane u rasponu od 0-2 gola, a tako je bilo i večeras na Rudolf Harbig stadionu.

Posle ovog meča, Grojter je vezao treći remi na poslednjih pet utakmica, a ima i dva poraza. Ukupno Firt ima 39 bodova što je trenutno dovoljno za deveto mesto.

Dinamo je na 28 osvojenih bodova i trenutno je poslednji.

BUNDESLIGA 2 - 27. KOLO

Dinamo Drezden - Grojter Firt 1:1 (0:1)

/Makijenok 54 - Keita Ruel 14/

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.