Ikere, pa kako ti se ovo desilo? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikere, pa kako ti se ovo desilo? (video)

Veliki kiks legendardnog španskog golmana.

Porto je večeras gostovao Gimaraešu, a u centru pažnje bio je Iker Kasiljas.

Španski golman je u četvrtom minutu napravio veliki kiks, ispustio je jednu laku loptu, a protivnički napadač je to iskoristio i pogodio za 1:0.

Dodatno je loša vest za Kasiljasa da je ovo bio jedini gol na meču, jer njegovi saigrači do kraja nisu uspeli da dođu makar do izjednačenja.

Ovo je Portu drugi poraz u sezoni, a posle njega su najveći rivali Sporting i Benfika pobegli pet, odnosno tri boda.

Ovaj poraz definitivno ide na dušu legende Real Madrida...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ikere, idi u penziju! Španac častio Gimaraeš, Porto u kanalu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2016

Zmajevi sada pali na treće mesto na tabeli, Sporting iz Lisabona za korak bliže tituli..Iker Kasiljas je legenda španskog fudbala, ali možda je stvarno došlo vreme da razmišlja o tome da okači rukavice o klin i posveti se nečemu drugom...Večeras je katastrofalnom, početničkom greškom poklonio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.