Ikardi ne staje - Konačno u timu koji može da osvaja titule!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi ne staje - "Konačno u timu koji može da osvaja titule!"

Argentinac sve dalje od "Đuzepe Meace".

Inter je slavio u Madonini, može se reći da su Konteovi puleni bez veće muke savladali Milan sa 2:0. "Neroazuri" su maksimalni iz prva četiri kola, Inter u narednom kolu čeka Lacio videćemo da li "Meaca" može nastaviti uspešni niz.

Deluje da Martinez-Lukaku tandem daje odlične rezultate, već se i "zaboravilo" da Ikardija, ali nekadašnji kapiten ne zaboravlja da "pecne" svoj tim. Argentinac je propustio jučerašnji derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Lionom, napadač ima manju povredu.

"Bio sam sedam godina u Interu i moj san je bio da nastupam u dresu "neroazura" u Ligi šampiona što sam i uspeo prošle sezone, ali ništa nismo osvajali. Verujem da je došlo vreme da dođem u pobednički klub, tim koji može da bude konkurentan i osvaja titule. Vreme je da pobeđujem", izjavio je Ikardi.

PSŽ ima opciju da otkupi Argentinca za sumu od 65 miliona evra, videćemo da li će je iskoristiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.