Ikardi na sastanku sa Marotom, Inter hoće rešenje

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi na sastanku sa Marotom, Inter hoće rešenje


Čelnici italijanskog velikana Intera sastaće se sa argentinskim fudbalerom Maurom Ikardijem kako bi pronašli rešenje o nesuglasicama dve strane. Problem je nastao jer Inter traži da se iz ugovora izbaci otkupna klauzula, u iznosu od 110 miliona evra od 1. do 15. jula, ali i jer nudi šest miliona evra godišnje, dok Ikardi traži tri više.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREGOVORI INTERA I IKARDIJA: Veliki preokret oko kapitena Intera?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2019

U pregovorima učestvuje i napadačeva supruga Vanda Nara...Čelnici italijanskog velikana Intera sastaće se sa argentinskim fudbalerom Maurom Ikardijem kako bi pronašli rešenje o nesuglasicama dve strane. Direktor Ðuzepe Marota zakazao je sastanak sa Ikardijem i njegovom suprugom i agentom Vandom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.