Ikardi: Kakav smo gol primili... Odvratno!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi: Kakav smo gol primili... Odvratno!

"Moramo da igramo do poslednje sekunde", rekao je Stefano Pioli

Sekunde su delile fudbalere Intera od velike pobede nad Milanom u gradskom derbiju, a onda se u završnim trenucima sedmog minuta produžetka pojavio Kristijan Zapata i srušio sve, poput kule od karata.

Video tehnologija uplela je svoje prste u definitivnu odluku arbitra Danijelea Orsata, ali ni trunke sumnje nije bilo - gol je bio čist kao suza.

Tako je Inter ostao bez pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iako je već u prvom delu utakmice imao dva gola prednosti. A strelac drugog pogotka bio je Mauro Ikardi. Po završetku utakmice kapiten Intera bio je vidno razočaran konačnim ishodom, a ceo meč sumirao je rečju - odvratno!

"Idemo kući i moraćemo da razmišljamo o tome kakav smo gol primili... Odvratno! Svi smo zgroženi", kaže Ikardi, koji je zatim otkrio i kakav je ekipni plan bio tokom poluvremena.

"U svlačionici smo se dogovorili da idemo na treći gol, ali u tome nismo uspeli. Zato moramo da napredujemo u svim aspektima, jer smo imali šansu da zatvorimo meč i pobedimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da odigramo dobro do kraja sezone, dobri smo bili danas i videlo se da možemo. Ipak, utisak je da smo morali da pobedimo. Ponekad previše skačemo unapred s razmišljanjem. Mislimo da će biti lako, a neće".

Trener Nerazura Stefano Pioli poručio je svojim pulenima da je trebalo da ostanu pribrani do poslednje sekunde utakmice.

"Četvrti sudija rekao mi je da će utakmica da se završi u 15.30. Ali, utakmica traje dok glavni arbitar ne svira u pištaljku. Morali smo da budemo oprezniji. Šteta, jer smo prvi deo utakmice odigrali odlično. Jako sam razočaran, jer je ovo veliki derbi, a pobedom smo mogli da poboljšamo stanje na tabeli. Velika šteta što smo tako pali i primili golove iz prekida. Moraćemo da radimo više na ovim segmentima igre", smatra Pioli.

On nije želeo da odgovara na pitanja novinara o tome da li će ostati na klupi Intera i naredne sezone, već je samo kratko poručio:

"Previše se bavite tim pitanjem..."

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.