Iguain: Jedva čekam da zaigram u Premijer ligi

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain: Jedva čekam da zaigram u Premijer ligi

Argentinski fudbaler Gonsalo Iguain igraće do kraja sezone u Čelsiju kao pozajmljeni igrač Juventusa.

"Kada mi se ukazala prilika da dođem u Čelsi morao sam da je iskoristim. To je tim koji mi se uvek dopadao, imaju bogatu istoriju, divan stadion i igraju u Premijer ligi, ligi u kojoj sam uvek želeo da igram. Jedva čekam da počnem i nadam se da ću se brzo prilagoditi", rekao je Iguain, objavljeno je na sajtu Čelsija.

Iguain će tako ponovo sarađivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s trenerom Mauricijom Sarijem sa kojim je radio u Napoliju u sezoni 2015/16. On je u toj sezoni postigao 36 golova i izjednačio rekord Serije A.

Iguain je 2016. godine prešao u Juventus. Prvi deo ove sezone proveo je na pozajmici u Milanu gde je postigao osam golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.