Igrao šest finala u karijeri i svako je izgubio

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 23:30

Igrao šest finala u karijeri i svako je izgubio

Postoje oni igrači koji su rođeni da pobede u svakom finalu koje igraju, a ima i onih koji spadaju među malerozne u takvim utakmicama.

Jedan od njih sigurno je Musa Sisoko, trenutno fudbaler Nanta, koji je do sada odigrao šest utakmica za trofej u karijeri i svako je izgubio.

U subotu uveče je zajedno sa "kanarincima" doživeo debakl u finalu Kupa Francuske od Tuluza rezultatom 5:1.

Na "Sen Deniju" je šesti put propustio priliku da osvoji bilo šta u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojoj karijeri, a prethodno je ispuštao mogućnosti za mnogo vrednije pehare.

Konkretno, izgubio je finale Lige šampiona 2019. godine sa Totenhemom od Liverpula (0:2), a tri godine ranije sa Francuskom je u Parizu ostao bez već viđene titule prvaka Evrope porazom od Portugala (0:1).

Poražen je i u finalu Liga kupa Engleske od Mančester sitija 2021. godine (0:1), kao i na početku aktuelne sezone u Superkupu Francuske od Pari Sen Žermena (0:4).

Ako njega pitate, još ga boli prvi poraz u finalima, još 2009. godine, kada je nastupao za mladu selekciju Francuske i izgubio od Čilea (0:1).

Sisoko ima 33 godine i pitanje je hoće li ikada više dobiti priliku da osvoji nešto u karijeri.

Šest puta je, dakle, bio tako blizu, a tako daleko...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.