Igrači već znaju Murinjovu sudbinu, ali i naslednika?!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači već znaju Murinjovu sudbinu, ali i naslednika?!

Iako je klub zvanično podržao Portugalca, izgleda da su stvari manje-više gotove...

Mediji u Engleskoj su sigurni, Murinjo je pred otkazom.

On nije razmatran pre poraza od Totenhema, ali sada su stvari drugačije, neka od "krtica" u svlačionici je potvrdila ostrvskoj štampi da su fudbaleri uvereni da je trener blizu kraja.

Njegove reakcije posle poraza su pogoršale stvari, ali one su i bez toga bile dovoljno loše, tmurni Murinjo u Americi, sukob sa prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vudvordom oko pojačanja, pa Pogbom i Marsijalom, sve mu je to izmaklo stolicu.

Svlačionica mu više ne veruje, nema autoritet, jednostavno, igrači veruju da bi neko mirniji i relaksiraniji bio rešenje za tim.

Drugim rečima, Zidan.

Nema potvrde da je opcija aktivirana. Francuz je uzeo godinu odmora, no Vudvord navodno veruje da bi poziv "Đavola" bio ponuda koja se ne odbija. Drugi kandidat je Konte, no, njegov pristup, ali i ono što se desilo u Čelsiju ga ne čine različitim od Murinja.

Jasno je da će Murinjo, ako izgubi od Barnlija izgubiti posao, u to niko ne sumnja, to bi bilo i pravo vreme, jer sledi pauza, ali sa druge strane, neke nade kluba da će sam otići su najblaže rečeno optimistične.

Izvori oko Murinja tvrde da njemu ne pada na pamet da odšteta, ima ugovor od 15 miliona godišnje i svakako da bi čekao da mu uruče otkaz ili da se dogovori o otpremnini. Svejedno, Junajted ima toliko novca da je zaista teško očekivati da će trpeti dalje neuspehe, mnogo veći problem je da nađu menadžera koji bi uspeo da popravi stvari.

Veliki problem je odlazak Rui Farije čoveka koji je bio desna ruka Portugalca, on je bio tampon zona između Murinja i igrača, fudbaleri tvrde da je uvek relaksirao atmosferu i da je izuzetno uticao na Murinja i smirivao ga u kriznim situacijama. Sada asistenta nema i sve Murinjove loše stvari u situacijama kada kola jure nizbrdo isplivale su na površinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igrači već znaju Murinjovu sudbinu, ali i naslednika?!

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2018

Iako je klub zvanično podržao Portugalca, izgleda da su stvari manje-više gotove.. Mediji u Engleskoj su sigurni, Murinjo je pred otkazom.   On nije razmatran pre poraza od Totenhema, ali sada su stvari drugačije, neka od "krtica" u svlačionici je potvrdila ostrvskoj štampi da su fudbaleri...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.