Igrači Sevilje opljačkani u Kolumbiji

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jul.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Sevilje opljačkani u Kolumbiji

Igrači i članovi stručnog štaba Sevilje opljačkani su u hotelu u kolumbijskom gradu Medeljinu, dok su igrali prijateljsku utakmicu protiv domaćeg tima Atletiko Nasional, preneli su lokalni mediji.
(FOTO: FK Sevilja)
Španski klub saopštio je da su lopovi upali u hotelske sobe u utorak i odneli celokupan prtljag.
Portparol hotela San Fernando Plaza naveo je da su igračima ukradeni računari, skupoceni satovi i neutvrđen iznos gotovinskog novca, a procenjuje se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vrednost ukradene imovine može da pređe 100.000 dolara.
Kolumbijska policija potvrdila je da su osumnjičeni za pljačku uhvaćeni na granici sa Venecuelom, bez iznošenja pojedinosti.
Igrači Sevilje u nastavku južnoameričke turneje igraju za vikend protiv ekvadorske Barselone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lopovima od igrača Sevilje - 100.000 dolara

Izvor: Mondo, 25.Jul.2013, 09:47

Pljačkaši u kolumbijskom gradu Medeljinu poharali su sobe u hotelu gde su smešteni fudbaleri iz Španije i bogato..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.