Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 19:21

Igrači Napolija od jula nisu dobili ni cent

Sve veća nervoza u svlačionici

Priče o kašnjenju plata, nezadovoljstvu igrača, tenzija na terenu nekako su najviše vezane za prostor Balkana. Ali, ovog puta takve vesti stižu i iz Italije.

Kako tvrdi novinar italijanske državne televizije RAI Ćiro Venerato, fudbaleri Napolija od jula nisu dobili ni cent! I to je novinar rekao u emisiji radija Kis Kis, koji je zvanično klupsko glasilo Napolitanaca.

Protiče četvrti mesec kako momci u plavim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dresovima nisu dobili ni delić plate, te je nezadovoljstvo u timu sve veće.

Nemojte da poredite ovu situaciju sa onom kada je Ančeloti bio tu. Onda je situacija bila dosta ozbiljnija. Igrači sada idu na treninge, ispunjavaju sve svoje obaveze, ali nezadovoljstvo raste, jer od jula nisu dobili ni cent“, rekao je Venerato.

On tvrdi da između igrača, pak, nema nikakvih problema.

Sve je u svlačionici u najboljem redu. Eto, pre nekoliko dana je Nikola Maksimović slavio rođendan i svi su bili zajedno, Gatuzo sa igračima ruku pod ruku. Tu nema problema, ali kada čujete šta nije u redu, onda poraz od Milana kod kuće dobija neku drugu dimenziju“, rekao je Ćiro Venerato, novinar RAI-ja.

Nakon osam kola Serije A Napoli je na šestom mestu sa 14 bodova, šest manje od lidera Milana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.