Igrač podneo tužbu protiv Zvezde, zahteva RASKID ugovora sa crveno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 19:06

Igrač podneo tužbu protiv Zvezde, zahteva RASKID ugovora sa crveno-belima

Poziva se na "zlostavljačko ponašanje"

Mladi čuvar mreže tima sa Marakane Jovan Miladinović podneo je tužbu protiv kluba zbog statusa koji ima u prethodnom periodu - piše Mocart sport.

Momak rođen 2007. godine, obratio se Veću za rešavanje sporova Fudbalskog saveza Srbije i kao povod naveo zlostavljačko ponašanje, uz zahtev da po tom osnovu dobije raskid ugovora i slobodu u pronalasku nove sredine

Miladinović je u prvi tim prekomandovan sa 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina, tokom mandata Dejana Stankovića. Označen kao jedan od najvećih talenata u školi, a tinejdžer je nastavio da stiče iskustvo uz Milana Borjana i Nikolu Vasiljevića.

Zimus je na pripremama, u kontrolnom meču sa Dinamom iz Tbilisija odigrao utakmicu za prvi tim, ali nije dobio šansu da upiše seniorski takmičarski debi. Dosad se dva puta našao u protokolu na superligaškim utakmicama - protiv Napretka i novosadske Mladosti.

Prekomandovan je u omladinski pogon, a od povratka u mlađe kategodije Kraljevčanin ne brani ni za jednu od selekcija šampiona Srbije.

U tužbi je naveo da je usled statusa u klubu otpisan i iz kadetske reprezentacije Srbije čiji je član bio do proleća ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.