Igor Miladinović trijumfovao u Kragujevcu

Izvor: RTS, 15.Okt.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Miladinović trijumfovao u Kragujevcu

Velemajstor Igor Miladinović pobednik je finala gran pri turnira Šahovskog saveza centralne Srbije u Kragujevcu, igranog po ubrzanom tempu od 15 minuta.

Miladinović je  u finalu savladao velemajstora Miloša Perunovića sa 1,5:0,5, dok je treće mesto pripalo Goranu Čabrilu, koji je bio uspešniji od Slobodana Martinovića nakon dodatne partije posle 1,5:1,5 u osnovnom meču.

U polufinalnim mečevima, Perunović je pobedio Martinovića sa 2:1, dok je Miladinović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istim rezultatom savladao Čabrila.

U finalu gran pri turnira u Kragujevcu učestvovala su 32 igrača, među kojima 15 velemajstora, a nagradni fond iznosio je 194.000 dinara.

Finalu je prethodila serija turnira u nekoliko gradova Srbije tokom 2008. i 2009. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šah: Gran pri u Kragujevcu

Izvor: B92, 15.Okt.2009

Velemajstori Miloš Perunović i Igor Miladinović imali su najviše uspeha u prvom delu finala gran pri turnira Šahovskog saveza centralne Srbije u Kragujevcu. ..Oni su osvojili po 5,5 poena iz sedam partija igranih po Švajcarskom sistemu i ubrzanom tempu igre od 15 minuta. U finale su se plasirali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.