Idem u Kan po nove izazove

Izvor: B92, 11.Jul.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Idem u Kan po nove izazove"

Doskorašnji odbojkaš Novog Pazara Irfan Hamzagić rekao je da je posle nekoliko uspešnih sezona u tom klubu odlučio da pređe u francuski Kan.

On je potpisao jednogodišnji ugovor.

"Odlučio sam da promenim sredinu i pokušam da sve podignem na veći nivo. Pregovarali smo gotovo mesec dana, a početkom jula ozvaničena je saradnje", rekao je Hamzagić, koji je ove godine bio na spisku reprezentacije Srbije za Ligu nacija.

Dva metra visoki korektor izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je očekivanje da će se Kan naredne sezone boriti za visok plasman u francuskoj elitnoj diviziji.

"To je ozbiljna i kvalitetna liga. Biće puno novih izazova i nadam se da ću se lako nositi s tim. Imamo dvojicu reprezentativaca Francuske. Želja je da budemo u gornjem delu tabele i igramo na evropskoj sceni", naveo je Hamzagić.

Osim Novog Pazara, 26-godišnji Hamzagić ranije je nastupao i za turski Torul Genčlik iz Gumušana, podgoričku Budućnost i Budvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.