Ibrakadabra broj 500 VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrakadabra broj 500 VIDEO

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Los Anđeles Galaksija, postigao je gol kakav retko viđamo na fudbalskim terenima, ukupno svoj 500. u karijeri.

Ibrahimović je poznat po postizanju veoma efektnih golova iz teških pozicija i uglova, a ovaj put je nadmašio sebe.

Švedski fudbaler postigao je prvi gol na meču za svoju ekipu, koja je u tom trenutku gubila 3:0, a na kraju poražena sa čak 5:3.

Ovaj gol je bio ujedno i ukupno 500. u "Ibrakadabrinoj" bogatoj karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojoj je pogotke postizao još i za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ i Junajted, kao i reprezentaciju Švedske.

Dos Santos je poslao sjajnu loptu u šesnaesterac Toronta, a Ibra se nekako snašao i okretom u maniru nindže, ili nekog karatiste, tekvondiste...

Šveđanin poreklom iz Bosne je još jedanput, u 37. godini života, pokazao da umeće za postizanjem pogodaka i dalje nije izgubio.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović postigao 500. gol u karijeri

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2018

Zlatan Ibrahimović je, u porazu svog Los Anđeles Galaksija na gostovanju kod Toronta od 5:3, postigao svoj 500. gol u karijeri, i to na spektakularan način.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.