Ibrahimovićeva povreda bi mogla da pomogne Joviću?

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 11:50

Ibrahimovićeva povreda bi mogla da pomogne Joviću?

Povreda Zlatana Ibrahimovića prisilila je čelnike Milana da se fokusiraju na potrazi za novim centarforom.

Italijanski mediji su se prvo setili srpskog golgetera Luke Jovića koga su već dovodili u vezu sa "rosonerima".

S obzirom na slab učinak u Realu i najave španskih medija da bi Jović već na leto mogao da napusti Santjago Bernabeu, za njega se zainteresovao Milan.

Jović sa Realom ima ugovor na još pet godina, a Italijani spekulišu da bi Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogao da pokuša da ga pozajmi na dve sezone.

Poslednjih dana se za Jovića u španskoj štampi pisalo da se srpski reprezentativac neće tako lako predati i da će pokušati da se nematne Zinedinu Zidanu.

Milanu je potreban golgeter, a nema sumnje da bi Srbin na San Siru dobio mnogo više prostora za igru nego u Realu i tako u dresu drugog najtrofejnijeg tima Lige šampiona pokazao Zidanu da zaslužuje "kraljvski" dres.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.