Ibrahimovićev gol zakasnio za izbor „Ferenc Puškaš”

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2012, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimovićev gol zakasnio za izbor „Ferenc Puškaš”

Gol švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića koji je spektakularnošću zapanjio fudbalski svet, ipak neće konkurisati za najlepši pogodak u izboru FIFA.
FIFA je saopštila da je četvrti gol Ibrahimovića u pobedi njegovog tima nad Engleskom u prijateljskom meču od 4:2 stigao prekasno, jer je juče zaključena lista od deset kandidata za nagradu „Ferenc Puškaš”.
FIFA je napomenula da fantastični gol koji je Ibrahimović postigao sa udaljenosti od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << oko 20 metara iskosa i to makazicama, može da uđe u konkurenciju za izbor najlepšeg pogotka 2013.
Ovogodišnji laureat biće proglašen na svečanosti u Cirihu, 7. januara kada će biti dodeeljena i Zlatna lopta.
Kandidati za nagradu „Ferenc Puškaš” su Argentinac Lionel Mesi, Brazilac Nejmar, Kolumbijac Radamel Falkao, Francuz Ben Arfa, Bolivijac Gaston Meala, Meksikanac Olivija Himenez, Senegalac Musa Sou, Slovak Miroslav Štoh, Emanuel Badu iz Gane i Francuz Erik Hasli.
Prethodni pobednici su Kristijano Ronaldo 2009, Hamit Altintop 2010. i Nejmar 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimovićev gol "zakasnio"

Izvor: Akter, 15.Nov.2012

Gol švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića koji je spektakularnošću zapanjio fudbalski svet, ipak neće konkurisati za najlepši pogodak u izboru FIFA

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.