Ibrahimović za četiri minuta štiklirao Lion (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović za četiri minuta štiklirao Lion (VIDEO)

Sveci slavili s 3:0, Šveđanin postigao dva gola u kratkom vremenskom periodu sredunom drugog poluvremena

Poigrava se PSŽ u francuskoj ligi, ali se poigrava i u Kupu Francuske. Očekivali su svi veći otpor Liona u osmini finala i u okršaju koji se igrao pod reflektorima Parka Prinčeva, ali od toga nije bilo ništa. Držali su se gosti do poluvremena, ali je u drugom poluvremenu Zlatan Ibrahimović s dva gola za četiri minuta presudio gostima, a posao je samo dovršio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Adrijan Rabio iz očiglednog ofsajda - 3:0 (0:0).

Imao je PSŽ prednost u posedu lopte, uputio više šuteva ka golu protivnika i to mu je donelo rezultat. Možda Parižani nisu bili toliko nadmoćni kao što rezultat pokazuje, ali su svakako zaslužili da prođu dalje.

Ako je neko i pomislio da je Ibrakadabri ponestalo magije u kopačkama samo je trebalo da se zavali u fotelju i posmatra velikog Šveđanina kako grudima daje gol u 63. minutu, a potom i kako  četiri minuta kasnije na asistenciju Moure lagano rešava situaciju sa golmanom Lopesom. Može se slobodno reći - rutinski.

Ibra je tri minuta po postizanju drugog gola napustio igru, a tačku na celu priču stavio je Rabio, ali treba reći iz očiglednog ofsajda. Ipak, to ne menja mnogo.

PSŽ je u četvrtfinalu gde su plasman danas obezbedili još i Nant, Lorijen i Sent Etjen.

KUP FRANCUSKE - OSMINA FINALA:

St Malo - Gazelek Ajačio 1:2 (1:0)

Granvil - Burg an Bres 1:0 (0:0, 0:0)

Sošo - Monako 2:1 (1:1)

Sreda:

Sar Union – Lorijan 0:4 (0:0)

/Ženoa 51, Fofana 74, Barthelme 81, Ženoa 89/

19.00 Troa - Sent Etjen 1:2 pro - 1:1 (0:0)

/Nivet 78 – Tanane 62, Pjer Gabrijel 102/

Bordo – Nant 3:4 pro- 2:2 (1:1)

/Kriveli 22, Poko 51, Malkom 98 – Bamau 6, Sigporson 66, Audel 115, Bedoja 118/

PSŽ - Lion 3:0 (0:0)

/Ibrahimović 63,67, Rabio 75/

Četvrtak:

21.00 Trelisak - Marselj

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PSŽ rasturio Lion za četvrtfinale kupa

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016

Igrao se i kup u Francuskoj, poznato je 7 učesnika u četvrtfinalu...Kup Francuske je u zamahu, bliži se i on kraju, ostalo je da se odigra još jedna utakmica osmine finala kako bismo saznali imena svih četvrtfinalista...Nant je danas savladao Bordo u gostima nakon produžetaka sa 3:4. Nakon regularnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.