Ibrahimović tuži lekara zbog navoda o dopingu

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović tuži lekara zbog navoda o dopingu

Agent Zlatana Ibrahimovića najavio je da će njegov klijent tužiti švedskog lekara koji je rekao da se napadač PSŽ dopingovao dok je igrao za Juventus.

Reagujući na tu optužbu, Ibrahimovićev agent Mino Rajola rekao je da je Karlson napravio "veliku grešku".

"Tužićemo ga. Uvek ima ljudi koji mrze. Možda je on bivši sportista koji nije uspeo da napravi karijeru, ili je možda samo ljubomoran. Ali, taj čovek je napravio veliku grešku. Živeo je jedan život >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre te izjave, a posle nje će imati potpuno drugačiji. On širi neistine", rekao je Rajola za švedski list Ekspres.

Karlson je na seminaru rekao da je Juventus imao "kulturu dopingovanja", ali da nema dokaze da je Ibrahimović uzimao nedozvoljene supstance. Ibrahimović je igrao za crno-bele od 2004. do 2006. godine.

"Doping skandal u Juventusu je bio završen kada je Zlatan stigao. Tamo smo imali mnogo doping kontrola, a Zlatan je testiran između 15 i 20 puta. Juventus je uvek bio pod mikroskopom. Ta tvrdnja o Zlatanovom dopingu je luda, nema dokaza. Svi u klubovima za koje je Zlatan igrao znaju da on ne uzima čak ni aspirin", rekao je Rajola.

Karlson je naveo da je na seminaru govorio o rasprostranjenosti dopinga u ekipnim sportovima i da se Ibrahimović u Juventusu ugojio, "neprirodno brzo".

Rajola je rekao da je Ibrahimović miran posle navoda o dopingu.

"Njemu je više neprijatno što je u sredu promašio penal protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Rekao je da nije njegov posao da odgovara na ovakve navode", rekao je Rajola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ibrahimović tuži ljekara zbog navoda o dopingu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2016

Agent Zlatana Ibrahimovića najavio je da će njegov klijent tužiti švedskog ljekara koji je rekao da se napadač PSŽ dopingovao dok je igrao za Juventus...Reagujući na tu optužbu, Ibrahimovićev agent Mino Rajola rekao je da je Karlson napravio "veliku grešku"..."Tužićemo ga. Uvijek ima ljudi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.