Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 14:14

Ibrahimović se povredio, sumnja se da je ozbiljno

Navodno, stradala Ahilova tetiva

Samo što su treninzi u Milanelu krenuli, došlo je do prve povrede. I to je van pogona ispao niko drugi do Zlatan Ibrahimović.

Iako je švedski napadač trenirao u prethodnih mesec dana u domovini, čak igrao i prijateljske utakmice, danas se povredio u Milanu, a prve vesti nisu dobre, jer se sumnja da je teža povreda u pitanju.

Ibrahimović se uhvatio za list noge, međutim, lekari sumnjaju da mu je, ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nastradala Ahilova tetiva, što je jedna od najtežih povreda u sportu. Ako se to ispostavi kao tačno, Zlatan je završio sezonu, koja tek treba da se nastavi u junu. Sve se desilo kada je krenula serija sprinteva, Ibra se samo srušio od bola u jednom momentu i uhvatio za nogu.

Odmah je Ibrahimović odveden na preglede i čekaju se vesti o kakvom i koliko teškom problemu se radi.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.