Ibrahimović prihvatio ponudu Pari Sen Žermena!

Izvor: Blic, 12.Jul.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović prihvatio ponudu Pari Sen Žermena!

Ekipa Pari Sen Žermena bila je uporna i dobila je ono šta je tražila, Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silvu! "Sveci” su izdvojili 65 miliona evra za ove transfere a prvo "da" je stiglo - i to od švedskog napadača.

Uprkos tome što su obojica dugoročno vezani za milanski tim, Adrijano Galjani i njegovi savetnici morali su da nađu brzo izvor novca, jer je finansijska situacija bila kritična.

Ljudi iz oba tabora i dalje tvrde da su pregovori u toku, ali italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji navode da je dogovor skoro sklopljen i da su u pitanju još samo formalnosti.

Nakon pojačanja iz Napolija Ezekela Lavecija, pariski tim je uz velike novčane izdatke sada skupio tim koji može da se ravnopravno bori za titulu Lige šampiona, a reklo bi se da će ova pojačanja značiti i potpunu dominaciju u Francuskoj.

Poslednje informacije na ovu temu iz Francuske glase: Ibrahimović je pristao, u načelu, da pređe u PSŽ, ali se još nije stiglo do detalja njegovog ugovora.

"Više nije pitanje da li Ibrahimović želi taj transfer ili ne, već kakvi će biti detalji sporazuma između Parižana i švedskog napadača", prenosi "Ekip" reči neimenovanog izvora upućenog u pregovore.

Povezane vesti: Milan prihvatio PSŽ-ovih 65 miliona za Ibrahimovića i Silvu? PSŽ ne odustaje, "sveci" spremili 60 miliona za Tijaga Silvu i Ibrahimovića! PSŽ nije uspeo u nameri, Tijago Silva u Milanu do 2017. godine Maldini: Milan bi prodajom Silve pokazao veliku slabost Milan na iskušenju, PSŽ spremio 42 miliona za Tijaga Silvu!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.