Ibrahimović kritikovao Lebrona: Bavi se onim u čemu si dobar

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 10:11

Ibrahimović kritikovao Lebrona: Bavi se onim u čemu si dobar

Zlatan Ibrahimović pričao je za UEFA i švedski Diskaveri o nekim svojim ličnim uverenjima.

Jedno od pitanja bilo je naravno ko je najbolji fudbaler svih vremena.

Šveđanin nije imao dilemu u vezi sa tim.

"Uvek svima govorim koji igraju sa mnom da je to Ronaldo. Ronaldo je fudbal", rekao je Ibrahimović, a u pitanju je Brazilac koji je igrao za Barselonu, Inter, Real Madrid i Milan.

"Način na koji se kretao, kako je driblao, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to zbrkano trčanje. Po mom mišljenju, on je najbolji igrač u istorji, bez sumnje", dodao je napadač Milana.

Ibrahimović je imao komentar i o NBA zvezdi Lebronu Džejmsu, ali i ostalim sportistima koji koriste svoj uticaj u sportu za borbu za društvene promene.



"Ono što on radi je fenomenalno, ali ne volim kada ljudi sa određenim 'statusom' pričaju o politici. Radi ono u čemu su dobar. Ja igram fudbal jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar",
istakao je švedski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO JEDNOM OD NJABOLJIH SPORTISTA PLANETE: Bavi se onim u čemu si dobar! (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović kritikovao je jednog od najboljih sportista planete, NBA zvezdu Lebrona Džejmsa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.