Ibrahimović kažnjen zbog vrijeđanja Francuske

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović kažnjen zbog vrijeđanja Francuske

PARIZ - Temperamentna zvijezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović u četvrtak je kažnjen sa četiri utakmice zabrane igranja u Ligi 1 zbog komentara u kojima napada Francusku i sudije.

Tridesettrogodišnji Šveđanin će propustiti mečeve protiv Nice, Lila, Meca i Nanta, a zbog ranije kazne UEFA zbog crvenog kartona protiv Čelsija propustiće i prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Barselone.

Podsjetimo, Ibrahimović je svoj bijes nakon pobjede protiv Bordoa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iskalio pred kamerama vičući da mu je "dosta s*anja od zemlje kao što je Francuska i njihovih sudija", dodavši da Francuska ne zaslužuje ekipu poput PSŽ-a, jer su previše dobri za tu zemlju, donosi Klix.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.