Ibra mu nudio 50 funti, Lukaku se uplašio...

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra mu nudio 50 funti, Lukaku se uplašio...

Da je slušao Šveđanina, verovatno bi već sada imao mnogo bolju karijeru...

Zlatan Ibrahimović je komentarišući kvalitete Romelu Lukakua za italijanske medije rekao da ne očekuju sjajnu tehniku od Belgijanca.



"Momak je veoma jak i nezaustavljiv u duelu, ali mu je tehnika loša. Dok smo igrali u Junajtedu, nudio sam mu da ga plaćam 50 funti za svaki pristojan prvi kontakt sa loptom. U suprotnom kada pogreši, on bi plaćao meni
", otkrio je Ibra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Nije prihvatio, bojao se. Šalim se, on ima jaku volju da postane sjajan igrač. Doduše, pitao me je šta će dobiti ako svaki kontakt bude dobar. Rekao sam mu da će postati bolji igrač, to mnogo više vredi od novca", objasnio je Ibra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.