IZNENAĐENJE U MONTE KARLU: Ispao prošlogodišnji finalista

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 21:46

IZNENAĐENJE U MONTE KARLU: Ispao prošlogodišnji finalista

Meč trajao samo 75 minuta.

Španski teniser Alehandro Davidovič Fokina eliminisan je na startu mastersa u Monte Karlu. Njega je prilično ubedljivo savladao Karen Hačanov sa 6:2, 6:2. Rusu je za trijumf bilo potrebno samo 75 minuta.

Malo ko je očekivao ovako uverljivu pobedu Kačanova, jer je Fokina igrao finale u Monte Karlu prošle godine i branio veliki broj poena.

Hačanov je već u prvom gemu meča napravio brejk, ubrzo je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prednost i došao do 2:0, da bi u sedmom gemu novim brejkom otišao na nedostižnih 5:2.

U drugom setu je viđena drugačija slika mada je rezultat bio isti. Davidovič Fokina je sa više želje i otpora ušao u taj deo igre i propustio je dve brejk lopte u drugom gemu.

Protvnik Hačanovu u drugom kolu biće Belorus Ilja Ivaška koji je posle tri seta eliminisao Britanca Evensa.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.