IZNENAĐENJE U HALEU: Cicipas zaustavljen u osmini finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 19:40

IZNENAĐENJE U HALEU: Cicipas zaustavljen u osmini finala

Čileanac Đari slavio u dva seta.

Grčki teniser Stefanos Cicipas eliminisan je u osmini finala turnira u Haleu pošto ga je u dva seta savladao Čileanac Nikolas Đari sa 7:6 (9:7), 7:5 posle sat i 53 minuta igre.

Đari je mora na start uda spašava tri brejk lopte, a zatim još dve u devetom gemu, da bi u 12. Cicpas spasi odve brejk i set lopte. Otišlo se u taj-brejk u kojem je posle velike borbe ipak Čileanac stigao do vođstva 1:0.

Jednako velika borba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je viđena i u drugom setu, a brejka nije bilo sve do same završnice kada je u 11. gemu Čileanac uspeo da oduzme servis Cicipasu, a zatim na svoj servis privede meč kraju.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.