IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Zvezda neplanirano prodaje igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE NA MARAKANI: Zvezda neplanirano prodaje igrača (FOTO)

Crveno-beli igraju od 20.30 protiv Spartaksa.

Crvena zvezda će večeras od 20.30 na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekati letonski Spartaks u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a to bi mogao da bude i poslednji meč u crveno-belom dresu za Nenada Krstičića, kako piše ''Hotsport''.

BIĆE TEŠKO? Doskorašnji fudbaler Zvezde predviđa TAČAN rezultat (FOTO)

AKO SE DOGODI NEOČEKIVANI PREOKRET: Umesto Boaćija Zvezda bi dovela drugog bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača (FOTO)

Neočekivani razvoj situacije se dogodio pošto Krstičić ima klauzulu po kojoj može u ovom prelaznom roku da napusti Zvezdu za određenu cenu, a u Ljutice Bogdana su stigle ponude iz nekoliko evropskih klubova, kao i iz SAD.

Trener Vladan Milojević već zna i ime naslednika Krstičića, a radi se o Goranu Čaušiću iz ruskog Arsenala. Crveno-beli su već uspostavili kontakt sa ruskim klubom i očekuje se da dogovor bude postignut do petka. Tako bi se bivši omladinac crveno-belih vratio u klub, jer je Arsenal pristao na manje obeštećenje nego u raniji prelaznim rokovima pošto je Čaušić ušao u poslednju godinu ugovora.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.