IZNENADA: Najbolji igrač otišao iz FMP-a (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 19:04

IZNENADA: Najbolji igrač otišao iz FMP-a (FOTO)

Sporazumni raskid saradnje.

Igo Beson nije više košarkaš FMP-a. Jedan od najboljih košarkaša Pantera iznenada je napustio Železnik, a razlog rastanka za sada je nepoznat.

-  FMP obaveštava javnost da je sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim prvotimcem Besonom - stoji u kratkom saopštenju tima iz Železnika.

FMP SoccerBet obaveštava javnost da je sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim prvotimcem Igo Besonom. https://t.co/m1v0gFbZbB#kkfmp >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #panteri pic.twitter.com/aiZlmI6vOd

— KK FMP SoccerBet (@BCFMP) February 11, 2024

Francuski internacionalac je sa ulogom lidera u dresu Pantera prosečno beležio 13.9 poena u ABA ligi, a poslednji meč je odigrao protiv Mege u 16. kolu, 14. januara i tada je na terenu proveo pet minuta - navodi se u saopštenju.

Beson (21) prošlog leta je stigao u FMP iz redova Metropolitana. U ABA ligi je prosečno beležio 13.9 poena, 3.4 skoka i 2.2 asistencije u proseku.

Njegov odlazak predstavlja veliki udarac za tim iz Železnika u borbi za opstanak u ABA ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.