IZGLEDAMO VEOMA DOBRO: Mozli se osvrnuo i na derbi sa Zvezdom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 13:30

IZGLEDAMO VEOMA DOBRO: Mozli se osvrnuo i na derbi sa Zvezdom (VIDEO)

Centar crno-belih maksimalno spreman posle pauze.

Košarkaš Partizana Vilijam Mozli izjavio je da tim u ovim trenucima izgleda veoma dobro i da spremno dočekuje naredne izazove.

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Ajaks.

- Veoma je važno što smo imali nekoliko dana se odmorimo, opustimo i nadoknadimo sve. Osećam se veoma dobro - rekao je Mozli za TV Partizan.

Mozli je bio mesec dana van parketa zbog povrede, ali je nakon povratka partijama protiv Uniksa, Huventuda i Crvene zvezde pokazao koliko je nedostajao crno-belima.

- Posle svega, bio sam srećan što sam ponovo na parketu sa saigračima. Spreman sam da guramo dalje. Bilo mi je važno se vratim na teren čim sam bio u mogućnosti. Želeo sam da pomognem timu da zabeležimo što više pobeda. Trenutno izgledamo veoma dobro, iako smo u derbiju poraženi u poslednjoj sekundi. Idemo dalje.

Izabranicima Saše Filipovskog sledi duel sa Mornarom u ABA ligi za vikend na gostovanju, a nakon toga i meč sa Bahčešehirom u Evrokupu na domaćem terenu.

- Dve važne utakmice, ali bićemo spremni - zaključio je Mozli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.