IZAĐI I BORI SE: Lesor ima recept za finale protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 13:11

IZAĐI I BORI SE: Lesor ima recept za finale protiv Zvezde

Francuz blistao u majstorici protiv Budućnosti.

Matijas Lesor je bio jedna od ključnih figura u pobedi Partizana protiv Budućnosti u "majstorici" polufinala plej-ofa ABA lige. Na svom kontu je imao 10 poena, pet skokova, dve asistencije, za indeks korisnosti 16. Francuski centar se nada da će on, ali i kompeltna ekipa odigati što bolje u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde.

- Samo da budemo spremni da izađemo na teren i borimo se. Da igramo jako. Protiv Budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo ostvarili veliku pobedu, sada moramo da dođemo do još tri. Na to smo fokusirani sada. Bez obzira kakav god tip utakmice da bude, moramo da pobedimo - rekao je centar Partizana.

Kada je reč u polufinalu, Lesor je rekao

-Bila je to baš onakva utakmica kakva nam je bila potrebna. U tom meču smo dobili sve što nam je bilo potrebno, rekao je Lesor i dodao:

-Pobedili smo pred našim navijačima, svi momci su dali doprinos, svi su učestvovali u pobedi. Stekli i neko novo samopouzdanje.

Partizan neće imati prednost domaćeg terena, ali veruje da će navijači crno-belih pomoći ekipi.

Kada igramo u tako sjajnoj atmosferi, to nas definitivno podigne da nastavimo da se borimo. Samo pratimo navijače, ako su oni glasni i mi ćemo biti. Važno je da svi zajedno uživamo - zaključio je Lesor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.