IZ PRVE RUKE: Zašto je otišao Alimpijević, otkrio je kapiten Lazić

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ PRVE RUKE: Zašto je otišao Alimpijević, otkrio je kapiten Lazić

Otvoreno o odlasku doskorašnjeg trenera.

Nedavna promena na klupi Crvene zvezde, kada je otišao Dušan Alimpijević, a za trenera postavljen Milenko Topić izazvala je veliku pažnju u javnosti. Komentar o smeni imao je i kapiten crveno-belih košarkaša Branko Lazić.

- Alimpijević je sam doneo odluku da ode. Nije moje da o tome pričam ili da analiziram, ali možda je prenaglio. Evidentno je bilo da su neke promene potrebne - rekao je za Alo Lazić, a zatim i odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o spekulacijama da su Alimpijevića igrači "bušili".

SUPER LIGA SRBIJE: FMP sve bliži liderskoj poziciji, novi trijumf Pantera!

NISU SAMO KADETI I JUNIORI: I pioniri Zvezde postali šampioni Srbije

- Ljudi će uvek imati svoju verziju, a samo mi iz svlačionice znamo pravo stanje. Ma takve stvari ne bih komentarisao.

Lazić je takođe odgovorio na pitanje ima li promena od dolaska Topića, koji je i ranije bio pomoćnik Alimpijevića.

- Nema za sada vidljivih promena. Nemamo mi vremena za kontinuitet treninga kako bismo neke stvari promenili i popravili. Imaćemo vremena kada završimo ligaški deo Super lige i onda ćemo nešto moći i da menjamo. Pokušaćemo da osvojimo trofej, da tako završimo sezonu. Opet, Topić je sa nama od početka. Nema tu procesa prilagođavanja, znamo šta želi od nas i svesni smo koliko je predan poslu - zaključio je Lazić i otkrio da mu je ove sezone najteže bilo u Podgorici posle poraza u finalu ABA lige od Budućnosti.

- Znali smo šta taj trofej nosi, da je ulog bila Evroliga. Ali to je sport, pa ne možeš uvek da pobeđuješ.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.