IZ PRVE RUKE: Meloun pričao o težini povrede Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 08:21

IZ PRVE RUKE: Meloun pričao o težini povrede Jokića

Peh na meču sa Jutom.

Nikola Jokić je povredio koleno u drugoj četvrtini meča Denvera i Jute. Srpski centar je ostao na parketu posle sudarta kolenima sa Rudijem Goberom i nije se vraćao na teren.

Još nije poznat stepen povrede srpskog centra, ali prve prognoze su ohrabrujuće.

- Mislim da nije u pitanju nešto baš ozbiljno. Pitao sam Nikolu na poluvremenu kako se oseća, on je rekao “malo slabo”. Tada sam odlučio da ne igra u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – istakao je trener Nagetsa Majkl Meloun.

Denver je poražen sa 122:110, a Jokić je i pored odsustva sa parketa u većem delu meča bio najbolji u timu Nagetsa sa 24 poena i po šest skokova i asistencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.