IZ PREMIJER LIGE: Monako dobio pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 19:48

IZ PREMIJER LIGE: Monako dobio pojačanje

Potpisao je petogodišnji ugovor.

Napadač Folarin Balogun novi je član Monaka, saopštili su na zvaničnim sajtovima njegov novi klub i Arsenal. Kako je navedeno, reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država je sa čelnicima Monaka potpisao petogodišnji ugovor, a Arsenal će na ime obeštećenja inkasirati 30 miliona evra odmah, uz mogućih 15 miliona evra kroz bonuse.

Balogun (22) je bio član Arsenala od 2020. godine, ali je za "tobdžije" odigrao samo dva meča. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na pozajmicama u Midlzbrou i Remsu.

Prošle sezone je blistao nu dresu Remsa, dao je 21 gol na 37 utakmica, ali to nije bilo dovoljno da ubedi menadžera Arsenala Mikela Artetu da mu pruži šansu u prvom timu "tobdžija".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.