IZ BORCA U ŽELEZNIK: FMP doveo veliko pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 17:16

IZ BORCA U ŽELEZNIK: FMP doveo veliko pojačanje

Potpisao.

Dosadašnji košarkaš Borca iz Čačka Brajs Džons od danas je novi igrač FMP-a, saopštio je klub iz Železnika.

Najveći derbi prvog kola EP biće odigran večeras (21.00) u Minhenu. Svetski šampioni i po kvalitetu najjača selekcija na EURO Francuska igra protiv Nemačke, koja je uvek među favoritima i igra na domaćem terenu. Kvota na Francuze je 2,85, na Nemce 2,90, na iks 3,00, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Nemačka.

Amerikanac ima 26 godina, igra na poziciji plejmejkera i drugi je igrač Borca koji je prešao u FMP nakon završetka sezone, pošto je prethodno u Železnik stigao i Nenad Nerandžić.

Džons je igrao za Borac tokom prethodne dve godine, a u prošloj sezoni je bio jedan od najboljih igrača u redovima Čačana sa prosečnim učinkom od 13.1 poena, 4.5 asistencija i 2.7 skokova po meču u ABA ligi.

On je treće pojačanje FMP-a, pre njega ekipu su pojačali Dimitrije Nikolić i Nerandžić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.