Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 19:30

ITUDIS PRED ZVEZDU: Teška utakmica na gostujućem terenu

Crveno-beli dočekuju Fenerbahče sutra od 20.45.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.45 dočekuje ekipu Fenerbahčea u ''Štark'' areni u okviru osmog kola Evrolige. Biće to drugi put u šest dana da turski tim dolazi u Boegrad, a trener gostiju Dimitris Itudis smatra da da njegov tim očekuje još jedno teško gostovanje. Crveno-beli duel dočekjuju sa skorom od dve pobede i pet poraza, dok Fenerbahče ima pet pobeda i dva poraza.

 - Biće to teška utakmica na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostovanju u Beogradu. Talentovan su tim. Napadački gledano imaju veliko iskustvo, kreativne bekove i atletski dobre centre. Opet kažem, biće to teška utakmica na gostujućem terenu - rekao je trener Fenerbahčea.

Prvotimac turske ekipe Šemus Hazer je imao nešto duže izlaganje.

 - Igramo dve utakmice uzastopno kao gosti u Evroligi i svesni smo koliko bi nam značile dve takve pobede. Nedostaju nam neki igrači, ali mislim da smo i protiv Partizana pokazali karakter kao tim. Pokušaćemo da pobedimo Crvenu zvezdu tako što ćemo se boriti tokom svih 40 minuta - rekao je Hazer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.