Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANSKI MEDIJI: Juventus ‘otima’ srpskog štopera Mihajloviću!

Srpski reprezentativac i dosadašnji fudbaler Šalkea karijeru će gotovo izvesno nastaviti u Italiji, a ostalo je još da se tamošnji velikani ‘dogovore’ u kom klubu.

Naravno, neće se dogovarati, već će se itekako boriti za usluge Matije Nastasića. Kako prenosi italijanski ‘TutoSport’, veoma blizak Juventusu, ‘Stara dama’ pokušaće da dovede srpskog reprezentativca, a cena od 15 miliona evra koliko traži Šalke za nju ne bi trebala da predstavlja nikakav problem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Siniša Mihajlović itekako je ‘zagrejan’ da dovede igrača kojeg je vodio u nacionalnom timu Srbije, ali je izvesnije da će ovogodišnji finalista Lige šampiona biti u prednosti prilikom Matijine odluke. U svakom slučaju Nastasić se vraća u Italiju gde je i započeo internacionalnu karijeru.
The post ITALIJANSKI MEDIJI: Juventus ‘otima’ srpskog štopera Mihajloviću! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mančini ne računa na Vidića

Izvor: B92, 05.Jul.2015, 14:22

Srpski fudbaler Nemanja Vidić gotovo izvesno će se naći na listi prekobrojnih igrača Intera za narednu sezonu i karijeru će nastaviti u Sjedinjenim Državama...Vidić je prošlog leta stigao u Milano iz Mančester Junajteda, ali nije uspeo da se ustali u startnih 11 kod Mančinija...Prethodnih nedelja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.