ITALIJANSKA LEGENDA OČARANA MESIJEM: Kada se on POVUČE baciću televizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 13:28

ITALIJANSKA LEGENDA OČARANA MESIJEM: Kada se on POVUČE baciću televizor

Leo blistao protiv Juventusa.

Legendarni italijanski fudbaler Kristijan Vijeri izjavio je da je Lionel Mesi mađioničar i da će prestati da gleda fudbal kad se Argentinac povuče.

Zvezda večeras (18.55) igra jedan od najvažnijih mečeva u borbi za evropsko proleće. Na Marakanu stiže Liberec, češka ekipa koja igra vrlo defanzivno i organizovano, pa će šampionu Srbije biti teško da dođe do gola. Kvota na keca je 1,77, na iks 3,50, a na dvojku 4,90. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Liberec.

Popularni Bobo je bio impresioniran Mesijevom i igrom Barselone u pobedi protiv Juventusa u Torinu 2:0 na meču Lige šampiona.

- Barselona je bila sjajna, mogla je vrlo lako postići šest-sedam golova. Igrali su fantastično. Mesi je mađioničar. On je fudbalski Hari Poter i kada završi karijeru baciću televizor. Neću više ni raditi na TV-u, gledaću Netflix. To je to, jer kada se on oprosti neće biti ništa za gledanje - izjavio je Vijeri za CBS Sports.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.