ITALIJANI JAVLJAJU: Aleksandar Kolarov doneo VAŽNU odluku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 19:42

ITALIJANI JAVLJAJU: Aleksandar Kolarov doneo VAŽNU odluku (FOTO)

Nije se naigrao u jesenjem delu sezone.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov odlučio je da na kraju sezone okonča karijeru, pišu italijanski mediji.

Nije se naigrao u jesenjem delu sezone Kolarov, samo četiri puta oblačio je plavo-crni dres Intera i sasvim je jasno da nije u planovima trenera Simenea Inzagija. S obzirom na to da mu ugovor ističe na kraju sezone, jasno je da su opcije bile odlazak ili penzija. Kako javljaju italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, Kolarov je odabrao da okači kopačke o klin, uprkos što se pisalo da bi mogao da pojača Kaljari.

Inter defender Aleksandar Kolarov is considering announcing his retirement this month, report Corriere della Sera. His decision could come in the next few days.https://t.co/njinPxiJXC

— Get Italian Football News (@_GIFN) January 21, 2022

Iskusni srpski defanzivac ima 37 godina, kraj karijere bi okončao na leto, a Inter mu u ovom trenutku nudi trenersku rolu u klubu, što je za Aleksandra Kolarova zadovoljavajuća opcija.

Tokom svoje karijere, Kolarov je nosio dresove Crvene zvezde, Čukaričkog, OFK Beograda, Lacija, Mančester sitija, Rome i Intera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.