ITALIJA U SUZAMA: Šampionka poginula tokom šetnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 21:04

ITALIJA U SUZAMA: Šampionka poginula tokom šetnje

Neverovatan gubitak za sport...

Italijanska reli šampionka Đulija Maroni tragično je izgubila život nakon što je pala tokom planinarenja!

Maroni (37) je u nedelju šetala svog psa u domovini kada se okliznula i pala. Prema izveštajima, planinarila je sa svojim partnerom i psom na planini "Libro Aperto" kada je izgubila ravnotežu, skliznula u jarugu i pala među drveće i kamenje.

Njen parnter je odmah pozvao hitnu pomoć koja ju je potom prevezla u bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mađore u Bolonji.

- Odmah smo videli da je stanje žene, nažalost, veoma ozbiljno. Bila je to tragična smrt, žena je loše postavila nogu i okliznula se - rekli su iz gorske spasilačke službe.

Đulija je bila strastvena sportistkinja i reli vozačica koja je bila dobro poznata u tom svetu, pošto je pobedila na Italijanskom kros-kantri reliju 2021. godine. Takođe, učestvovala je i na Daka reliju kao suvozač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.