ITALIJA U SUZAMA: Preminuo fudbaler Juventusa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 13:33

ITALIJA U SUZAMA: Preminuo fudbaler Juventusa (FOTO)

Izgubio najvažniju bitku.

Tužne vesti stižu iz Italije! Fudbaler Đuzepe Rica preminuo je u 33. godini. Momak koji je prošao celokupnu omladinsku školu Juventusa se dugo borio za život pošto je u početkom juna doživeo izliv krvi u mozak.

Mesec dana su lekari vodili bitku za njegov život, ali na kraju je ta bitka izgubljena. Od njega se oprostio njegov nekadašnji saigrač Đorđo Kjelini.

Ciao Peppino, ci mancherai. #GiuseppeRizza pic.twitter.com/JtYJrxeft3
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Giorgio Chiellini (@chiellini) July 6, 2020

Rico je iz mlađih kategorija Juventusa otišao u Juve Stabiju da bi potom bio vraćen u "staru damu" za 50.000 evra, ali zajedno sa još nekoliko mladih igrača 2008. je prosleđen u Livorno, tako da nije upisao ni meč za seniorski tim iz Torina.

Nosio je još dresove Areca, Pergokreme i Noćerina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.