Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 17:08

ISTORIJA U ŠPANIJI: Hamiltonova 100. pol pozicija (FOTO)

Britanac kreće prvi ispred Maksa Ferštapena.

Vozač Mercedes i sedmostruki šampion Luis Hamilton startovaće sa pol potzicije na sutrašnjoj Velikoj nagradi Španije koja se vozi na stazi Katalunja. Britanac se upisao u istoriju pošto mu je ovo bila 100. pol pozicija u karijeri.

Hamilton je do prve startne pozicije stigao pošto je krug vozio u vremenu 1:16,741 minuta i za 36 stotih delova sekjunde bio brži od Maksa Ferštapena iz Red Bula, dok će sa treće pozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuti Hamiltonov timski kolega Valteri Botas.

✨ O N E H U N D R E D ✨@LewisHamilton makes it an incredible century of pole positions in Formula 1!#SpanishGP 🇪🇸 #F1 pic.twitter.com/jJmw8jTLr2

— Formula 1 (@F1) May 8, 2021

Igrom slučaja, danas (18.30) u Mančesteru će se odigrati uvertira za finale Lige šampiona - Mančester Siti čeka Čelsi u meču u kojem i matematički može da overi titulu u Premijer ligi. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,40, a dvojka 3,90, dok je kvota na GG3+ 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Čelsi.

Društvo Botasu u drugom redu praviće vozač Ferarija Šarl Lekler koji je do četvrte pozicije uspeo da dođe u poslednjim trenucima treninga. Peto vreme ostvario je Esteban Okon, a šesto drugi Ferari koji je vozio Karlos Sainc. Velika nagrada Španije počinje  u nedlju od 15 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.