ISTORIJA - Najbrži het-trik u istoriji Premijer lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA - Najbrži het-trik u istoriji Premijer lige! (video)

Neverovatno, Sadio Mane je postigao tri gola za manje od tri minuta!

Zvaničan podatak, 2,56 sekundi je bilo potrebno Sadiju Maneu da postigne het-trik na meču Sautemptona i Aston Vile.

Naravno, bez premca je ovaj het-trik najbrži u istoriji Premijer lige, još uvek nemamo informaciju da je ovaj het-trik možda najbrži u istoriji profesionalnog fudbala.

Sve u svemu, neverovatno dostignuće Sadija Manea.

Prethodni rekord držao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Robi Fauler koji je postigao tri gola za 4 minuta i 33 sekunde, takođe, Ole Gunar Solskjer je 1999. godine postigao tri gola za nešto više od 4 minuta, ali nije poznat tačan podatak.



Pored ovoga, Sadio Mane je postigao najbrži het-trik kada gledamo vreme od početka utakmice, treći gol je postigao u 16. minutu. prethodni rekord je držao Dvajt Jork koji je het-trik postigao do 21. minuta.


Pogledajte sva tri gola!

Getting a lot of messages here... What's happened😉

— Robbie Fowler (@Robbie9Fowler) May 16, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.