ISPRAVNA ODLUKA ILI NE? Sudijski EKSPERT o Zvezdinom penalu na meču protiv Rada

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 14:33

ISPRAVNA ODLUKA ILI NE? Sudijski EKSPERT o Zvezdinom penalu na meču protiv Rada

Za njega nema dileme.

Sudijski ekspert FSS Igor Radojčić je u "Analizi kola" na TV Arena Sport istakao da je sve bilo čisto u duelu Milana Perendije i Alekse Vukanovića u 23. minutu. Penal koji je Crvena zvezda imala protiv Rada u ubedljivoj pobedi od 5:0, privukao je veliku pažnju zbog toga što su mnogi smatrali da je bio van kaznenog prostora

- Prekršaj je bio. Jako dobra odluka. Noga igrača Rada je na liniji, a ona je deo kaznenog prostora tako da je odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispravna - rekao je Radojčić.

Crvena Zvezda je protiv Rada zvanično osvojila 31. titulu, a goleadu je otvorio Mirko Ivanić upravo iz pomenutog penala. Izabrnicima Dejana Stankovića na tom meču bio je dovoljan i samo bod da odbrane zvenja šampiona Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.