INZAGI: Imamo za čim da žalimo, ali moramo da budemo ponosni

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 08:59

INZAGI: Imamo za čim da žalimo, ali moramo da budemo ponosni

Inter poražen u finalu Libge šampiona od Mančester Sitija minimalnim rezultatom.

Fudbaleri Intera nisu uspeli da stignu do četvrte titule šampiona Evrope pošto su u finalu elitnog klupskog takmičenja poraženi sa 1:0 od Mančester Sitija koji je stigao do prvog trofeja.

Iako poraz boli, trener Intera Simone Inzagi nije mnogo tugovao, istakavši da njegovi igrači moraju da budu ponosni na ono što su pružili.

 - Imamo za čim da žalimo, izgubili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od veoma snažnog tima, ali želim da čestitam mojim igračima. Moraju da budu ponosni. Momci su odigrali sodličnu utakmicu. Izgubili smo finale koje smo smo želeli da dobijemo po svaku cenu, ali ne bih menjao ove igrače ni za šta i ceo svet je video zašto - istakao je Inzagi.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.