INTER NASTAVLJA POHOD KA SKUDETU: Nova prepreka je Atalanta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 11:32

INTER NASTAVLJA POHOD KA SKUDETU: Nova prepreka je Atalanta!

Važan meč na "Meaci"

Izuzetno zanimljiv meč očekuje nas u ponedeljak na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će Inter nastaviti borbu za čuveni Skudeto koji čekaju više od deset godina. Kao naredna prepreka dolazi mu Atalantu.

Izabranici Antonija Kontea koji je dosta puta osporavan ove sezone se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli Serije A, uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Milan, koji ruku na srce ima i meč više pošto su u nedelju bez većih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema slavili kod Verone sa 2:0.

Veliku prednost “neroazura” predstavlja i to što će ovaj tim do kraja šampionata igrati Seriju A, pošto su eliminisani iz italijanskog Kupa, ali i iz Lige šampiona.

U prošlom kolu Serije A Neroazuri su ostvarili jedan veoma važan trijumf na gostovanju kod Parme, a duel na stadionu “Enio Tardini” je završen rezultatom 1:2. Pre toga su na svom terenu deklasirali Đenovu sa 3:0, a pre svega toga je Inter bio bolji i od Milana u “Derbiju dela Madonina” i to sa istim rezultatom.

Inter grabi ka prvoj tituli posle 11 godina, a na tom putu večeras (20.45) moraće da preskoči i Atalantu, koja je takođe u vrlo dobroj formi. Očekuje nas odličan fudbal, kvota na keca je 2,15, na iks 3,45, a na dvojku 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Atalanta.

Sigurno je da sjajne partije Atalante više nisu nikakva slučajnost pošto polako ali sigurno ekipa iz Bergama počinje da spada u sam vrh italijanskog fudbala.

Naime, ekipa koju predvodi Đanpjer Gasperini je drugu sezonu zaredom uspeli da dođe do plasmana u Ligu šampiona, ali i drugi uzastopni put da izbore plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, gde su u prvom meču na svom terenu poraženi od Real Madrida, a taj duel je završen rezultatom 0:1, uz podatak da je “Boginja” debelo oštećena na tom susretu.

Bilo kako bilo, treba istaći da se trenutno tim iz Bergama nalazi na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na čevrtoplasiranu Romu, ali ono što naravno treba istaći je da izabranici Đanpjera Gasperinija imaju i meč manjka, pa bi eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Intera došli do pozicije broj tri.

Inače, Atalanta je vezala četiri trijumfa u Seriji A, a u prošlom kolu su odigrali jedan izuzetno dobar meč na svom terenu pošto su deklasirali Krotone sa 5:1.

Kada su gostovanja u pitanju, do sada je učesnik nokaut faze Lige šampiona na dvanaest odigranih mečeva van svog terena ostvario sedam trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz.

Meč je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.